| Date | Provider | Location | Time | FPSB CPD Hours |
|---|--|----------------------------------|----------------------|-------------------|
| External Mod | ules & Exams | | | |
| 2024 | CFA Level 1 2024 | CFA Institute | N/A | 8 Hours |
| 2024 | CFA Level 2 2024 | CFA Institute | N/A | 8 Hours |
| 2024 | CFA Level 3 2024 | CFA Institute | N/A | 8 Hours |
| 2024 | CFA Certification Exam 2024 | CFA Institute | N/A | 8 Hours |
| 2024 | Certificate in ESG Investing | CFA Institute | N/A | 4 Hours |
| 2024 | LIA DC Pension Scheme Trustee Practices | LIA | N/A | 8 Hours |
| 2024 | Professional Certificate in Responsible and Sustainable Finance | IOB | N/A | 8 Hours |
| 2024 | Diploma in Taxation | ITI | N/A | 8 Hours |
| 2024 | MBus in Financial Planning and Sustainability: Financial Management | ATU | N/A | 4 hours |
| 2024 | MBus in Financial Planning and Sustainability: Sustainable Finance | ATU | N/A | 8 hours |
| January | | | | |
| 16/01/2024 | Quilter Cheviot - On the ground in Asia: Asian markets in 2024 Speakers: Nick Wood, Carly Woodhouse, David Butler | Webinar | 10.30am – 11.30am | 0.5 Hours |
| 23/24/25/30 January | Zurich – Ignite 2024 Speaker: Alan Dineen *Note this cannot be used in conjunction with Zurich Investment Outlook 2024 event | Webinar | 10.00am – 11.30am | 0.5 Hour |
| 25/01/2024 | PortfolioMetrix - Asset Management Call Q1 Speakers: Phil Wellington, Mark Bradley | Webinar | 9am – 10am | 1 Hour |
| 26/01/2024 | Zurich - Investment Outlook 2024 Speakers: David Walls, David Warren, Pat Cunningham, Philip Duggan *Note this cannot be used in conjunction with Zurich Ignite 2024 event | Webinar | 10am – 11am | 1 Hour |
| February | | | | |
| 08 & 09 02/2024 | AIB Life: At Retirement Speakers: Tim Cullen, Rachel Ui Bhaoill | Kilashee Hotel | 9.30am – 4.30pm | 4 hours |
| 16/02/2024 | Tax World - Tax Magic 2024 Speakers: Alan Moore, Jame Caron, Gary O'Mahony, Declan McEvoy | Webinar | 9.30am – 12.30pm | 3 Hours |
| 20/02/2024 | LIA / Childhood Cancer Ireland - Empowering Financial Wellness Part 1 Speaker: Mark Hedderman | Webinar | 7pm – 8pm | 1 Hour |
| 20 th / 21 st / 22 nd February 2024 | Quilter Cheviot - Adviser Roadshow 2024: Politics, Performance, Planning Speakers: Chris Beckett, Patrick Good, CTA, David Denton, Lydia McCormack | Edinburgh / Glasgow / Belfast | 9am – 12.30pm | 2 Hours |
| 27 th / 28 th / 29 th | Quilter Cheviot - Adviser Roadshow 2024: Politics, Performance, Planning | Leeds / Liverpool / Cheshire | 9am – 12.30pm | 2 Hours |

| February 2024 | Speakers: Chris Beckett, Patrick Good, CTA, David Denton, Lydia McCormack | | | |
|--|--|--|---|--|
| 28/02/2024 | LIA / Childhood Cancer Ireland - Empowering Financial Wellness Part 2 Speaker: Mark Hedderman | Webinar | 7pm – 8pm | 1 Hour |
| 29/02/2024 | FPSB Ireland - Safe Harbours: Navigating the Seas of Professional Negligence for CFP® Professionals Speaker: Stephen Gillick | Webinar | 8am – 9am | 1 Hour |
| March | | | | |
| 5 th / 6 th / 7 th / 13 th / 14 th March 2024 | Quilter Cheviot - Adviser Roadshow 2024: Politics, Performance, Planning Speakers: Chris Beckett, Patrick Good, CTA, David Denton, Lydia McCormack | Chepstow / Southampton / London / Leicester / Birmingham | 9am – 12.30pm | 2 Hours |
| 07/03/2024 | Conexim - Let's Talk Investments 2024 Speakers: Robert Secker, Alexander Pelteshki, Oliver Jones, Adam Basnett, Mamdouh Medhat, Graham Fox, Derek Futlon | Kilashee House Hotel | 10am – 2.45pm | 3.5 hours for full day or 0.5hrs / presentation |
| 13/03/2024 | IIPM - March Webinar: Investment Speakers: Ian Slattery, Alexander Chartres | Webinar | 4.30pm – 5.30pm | 1 Hour |
| 20/03/2024 | LIA - Tax Update for Financial Advisers Speaker: David Clancy | Webinar | 10am – 11am | 1 Hour |
| 20 & 21/03/2024 | Mercer Ireland's Global Investment Forum in Dublin Speakers: Various | Convention Centre Dublin | Wed: 9am - 5.45pm Thurs: 9am - 12.30pm | Contact FPSB directly for hours |
| 21/03/2024 | FPSB Ireland - The Value of a Centralised Retirement Proposition Speakers: Robert Hardy, David Lane | Webinar | 8am – 9am | 1 Hour |
| April | | | | |
| 04/04/2024 | Newcourt Retirement Fund Managers - Investment risk profiling and the role of the advisor Speakers: Ed Rafferty | Father Mathew Hall, 131 Church Street, Dublin 7 | 9am – 11am | 1 Hour |
| 11/04/2024 | FPi – Strategic Insights in Family Succession Planning and Company Wealth Extraction Speakers: Alison McHugh, Andrea McNamara | Webinar | 10am – 11am | 1 Hour |
| 18/04/2024 | FPSB Ireland - Strategic Portfolio Planning in an Evolving Global Investment Environment Speaker: Dr. Don Walshe | Webinar | 8am – 9am | 1 Hour |
| 25/04/2024 | PortfolioMetrix - Asset Management Call Q2 Speaker: Phil Wellington | Webinar | 9am – 10am | 0.5 Hour |
| 25/04/2023 | LIA - RPA Forum Speakers: George Nolan, Kevin Fitzsimons, Ian Devlin, Jane Barrett, Eleanor Hendy | Webinar | 9am – 12pm | 3 Hours |
| May | | | | |

| 04/04/2024 | Newcourt Retirement Fund Managers – Pensions 2024 Speakers: Danny McGill, Gerard Keane | Cork | 10am – 12pm | 1 Hour |
|------------|---|---|------------------|---------|
| 28/05/2024 | FPSB Ireland, ITI and LIA - Managing Wealth in 2024 Speakers: Alison McHugh, Kevin McConnell, Damian Wallace | Webinar & Camden Court Hotel, Dublin 2 | 10am – 1pm | 3 Hours |
| June | | | | |
| 12/06/2024 | LIA - Financial Planning for the New Family Dynamic Speaker: Elaine Byrne | Webinar | 10am – 11am | 1 Hour |
| 13/06/2024 | FPSB Ireland & Dimensional - What Clients Want Speaker: David Jones | Clayton Hotel, Cork | 9.45am - 11am | 1 Hour |
| 19/06/2024 | LIA - Beyond the Small Talk: 17 Follow Up Questions for Meaningful Client Conversations Speaker: Dr. Meghaan Lurtz | Webinar | 10am – 11am | 1 Hour |
| 26/06/2024 | IOB - Wealth Management Conference Speakers: Kevin McConnell, Andrea McNamara, Brian O'Malley, Alan Duffy, Aoibheann Treacy, Brian MacDonald | Webinar | 9am – 11.30am | 2 Hours |
| July | | | | |
| 03/07/2024 | LIA - All that Glitters is Gold. Or is It? Speaker: Bernard Walsh | Webinar | 10am – 11am | 1 Hour |
| 10/07/2024 | LIA - ESB's Colombian Coal: A Case Study on ESG, Green Bonds, and Sustainability Speaker: Vincent McCarthy | Webinar | 1pm – 2pm | 1 Hour |
| Account | opeaker. Vincent Medariny | | | |
| August | | | | |
| | | | | |
| September | | | I | |
| 26/09/2024 | FPSB Ireland - Speaker: | Webinar | 9am – 10am | 1 Hour |
| | | | | |
| October | | | | |
| 24/09/2024 | FPSB Ireland - Navigating Pensions Speaker: Jim Connolly | Webinar | 9am – 10am | 1 Hour |
| | | | | |
| November | | | | |
| 27/11/2024 | FPSB Ireland - CFP® Professional Annual Conference Speakers: Neil Bage, Meghaan Lurtz, Kevin McConnell | Webinar and RCPI, Kildare Street, Dublin 2 | 10am – 1pm | 3 hours |
| | | | | |
| | | | | |
| | | | | |
| | | | | |

| 12/12/2024 | FPSB Ireland – Taxation Opportunities Speaker: Grant Thornton | Webinar | 9am – 10am | 1 Hour |
|------------|---|---------|---------------|--------|
| | | | | |
| | | | | |